מלכת האצות התזונתיות
הכלורלה היא מיקרו-אצה ירוקה חד-תאית, הגדלה במים מתוקים, שמקורה ביפן ובטאיוואן, הידועה כבעלת תכונות תזונתיות, ביולוגיות ופרמקולוגיות החשובות לבריאות האדם, אשר העניקו לה את התואר “מלכת האצות התזונתיות”. יש לה מליחות עדינה ופיגמנט ירוק כהה מאוד – סממן לכמות הגבוהה של הכלורופיל שהיא מכילה. כיוון שלכלורלה יש דופן תא העשוי מצלולוז שאינו ניתן לעיכול, ניתן ליהנות מיתרונותיה התזונתיים והבריאותיים רק כתוסף תזונה (באבקה או בכמוסות) אשר עבר תהליך של שבירת דופן התא הצמחי.
הכלורלה של ברא צמחים מיוצרת בתהליך דופן שבורה (Broken cell wall Chlorella)
דופן התא של הכלורלה מורכב מפחמימה מורכבת הנקראת כלורלה וולגריס שעלולה להיות מעט קשה לעיכול. לאחר ייבוש, האצה עוברת ריסוק של דפנות התא, דבר המסייע לשיפור הספיגה והעצמת הזמינות הביולוגית של כל חומרי ההזנה שבכלורלה.
אבקת הכלורלה של ברא
אינה מכילה חומרים משמרים, תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים, ומתאימה לצמחונים ולטבעונים.
כשרות: בד”צ חתם סופר בני ברק.
שימוש: ניתן לערבב חצי-כפית (1כפית= כ 4 גר') ביום בכוס משקה (מים/חלב/שייק) או במזון קר (למשל דייסה/גרנולה/יוגורט).