כלורופיל הוא החומר המעניק את הצבע הירוק בצמחים. הוא קולט את אור השמש בתהליך הפוטוסינתזה- תהליך ייצור האנרגיה בצמחים.
הכלורופיל דומה במבנה שלו ובתכונותיו להמוגלובין, המוליך את החמצן לתאים בגוף האדם. ההבדל היחיד ביניהם הוא שבמרכז המולקולה של ההמוגלובין, נמצא אטום ברזל ובמרכז המולקולה של כלורופיל- נמצא אטום מגנזיום. מזונות המכילים כלורופיל ידועים כמסייעים לפעילות תקינה של מערכות שונות בגוף האדם.
רכיבים:
מים מטוהרים, גליצרין צמחי, נתרן נחושת כלורופילין, שמן מנטה(mentha spicata )
הוראות שימוש:
לערבב 10 מ"ל ( 2 כפיות שטוחות או לפי כוסית מדידה)
בכוס מים, פעם ביום, לאחר פתיחה, יש לאחסן במקרר.
כשרות: מאושר מטעם בד״ץ של העדה החרדית ירושלים.
כשר פרווה בהשגחת הרבנות המקומית מעלה אדומים.
מוכרת "ויגן פרנדלי".