קולגן דגים, המופק מקשקשי דגים ונקי מזיהום ומתכות כבדות.
חלבון הקולגן הארוך, מפורק על ידי אנזימים בתהליך שנקרא הידרוליזה, לחומצות אמינו בודדות או צברים של 2-3 חומצות אמינו.
לקולגן הידרוליזט אין טעם ואין ריח, והוא יכול להיות מומס בכל נוזל ובכל טמפרטורה.
הוראות שימוש: מנה אישית (10 גרם) פעם ביום, במהלך החודשיים הראשונים.
לאחר חודשיים, מנה אישת פעם ביומיים.
ניתן לערבב עם נוזל (מים/קפה/חלב/מיץ), או להוסיף למזון.
כשרות: כשר פרווה בהשגחת הרבנות האזורית מטה יהודה, כשר פרווה בהשגחת חוג חתם סופר פתח תקווה.
כל קופסא מכילה 300 גרם (30 מנות אישיות בנות 10 גרם) אבקת קולגן טרומרין הידרוליזט פטנטי מדגים.