אצת הכלורלה היא אצה ירוקה חד תאית הגדלה במים מתוקים ומכונה "מלכת האצות".
הכלורלה נחקרה רבות ונמצאה כבעלת עושר תזונתי גבוה, על כן היא מוגדרת "סופר פוד".
לכלורלה יתרונות בריאותיים רבים ופוטנציאל אדיר, היא תוסף מצוין לצמחונים, טבעונים ולאלה שתזונתם אינה מאוזנת.
הכלורלה של ברא צמחים מיוצרת בתהליך דופן שבורה (Broken Cell Chlorella). לאחר ייבוש האצה היא עוברת ריסוק של דפנות התא, דבר המסייע לשיפור הספיגה והעצמת הזמינות הביולוגית של כל חומרי ההזנה שבכלורלה. דופן התא של הכלורלה מורכבת מפחמימה מורכבת- הנקראת כלורלה וולגריס, שעלולה להיות מעט קשה לעיכול. שיטת “ריסוק” דופן התא מקלה על הגוף לעכל ולנצל את החומרים המזינים בכלורלה.